Titelkandidaten Eredivisie

07-12-2014 14:23

Ajax, PSV, Feyenoord, Twente, AZ  of misschien zelfs Vitesse of PEC Zwolle? Het is nog lang niet zeker wie er dit seizoen de titel gaat winnen en ook is het nog niet zeker wie er gaat degraderen.

 

De meeste mensen verwachten dat PSV landskampioen wordt. Ze hebben een erg jonge en goede selectie en er is genoeg creativiteit in het spel van de Eindhovenaren. Maar alles ligt nog heel dicht bij elkaar bovenin het klassement, zo hebben ook Ajax en Twente een goede kans op de titel.

Onderin het klassement heeft Dordrecht het erg lastig. Ze hebben maar 5 punten uit 14 wedstrijden en ze zijn dus zeker een degradatiekandidaat. Ook met Heracles en NAC gaat het niet zo goed. Maar omdat het onderin ook nog erg dicht bij elkaar ligt is nog helemaal niks zeker.

De spelers die het meest zijn opgevallen dit jaar zijn Clasie (Feyenoord), Saymak (PEC Zwolle) en Vejinovic (Vitesse). Ze zijn alle 3 uitstekende middenvelders en ze hebben fantastisch gespeeld in dit eerste deel van het seizoen.

Het is dus een mooie competitiestart en nog lang niet alles is beslist, er komt zeker nog spanning in de Eredivisie zowel bovenin als onderin.

 

door Luca Brugman 

 


 

Geef je mening

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht